Все категории
Добавить товар

🌻💚 брошь "соняшник" натуральний камінь нефрит подсолнух

181 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині.

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🌻💚 Оригінальна брошка у формі квітки соняшника зі вставкою із натурального каменю нефрит. Основа брошки та фурнітура бронзового кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цієї брошки, щоб побачити всю її красу.

!!! У продаж є подібні брошки із сріблястим та бронзовим покриттям з іншими натуральними камнями.🌻💚

Розміри: діаметр 3,5 см, розмір каміння 20 мм.

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь нефрит.

🧙‍♂️👆 Нефрит має високу теплоємність. Він завжди здається теплим і приємним на дотик. Прикладений до області шлунка або біля нирок, нефрит діє як компрес або грілка, що тривало зігріває, поступово знімаючи біль. На Заході його називають "нирковий камінь", вважають, що він найкраще допомагає при лікуванні хвороб нирок.

Нефрит нормалізує тиск, покращує роботу легенів та серця, оберігає від пересихання волосся, зміцнює печінку, шлунок, серце, кістки, всю кровоносну систему, зір, слух.

Нефрит має сильну енергетику. Він надає людям почуття м'якості, справедливості, прагнення знань, поміркованості життя, сміливості та чистоті. Він сприяє щасливим змінам, виводить із глухого кута. Володіти їм рекомендується тим, хто бажає змінити свій світогляд та спосіб життя, людям, які шукають просвітлення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?