Все категории
Добавить товар

Приваблиий стильний меланжевий светр модного шведського бренду monki

378 грн
Описание

Приваблиий стильний меланжевий светр модного шведського бренду Monki.
Модний бренд Monki створений для представниць прекрасної статі, які прагнуть висловити свою індивідуальність за допомогою оригінального одягу.
Модель вільного модного крою оверсайз.. Джемпер з круглим вирізом горловини, декорований оригінальною в'язкою з ефектом потертостей для справжніх модниць. Виріз горловини оформлений подвійною обточкою. По низу виробу гумка в рубчик.Рукав зі спущеною проймою з манжетою. Виконаний із фактурної комфортної 100% бавовняної пряжі.
Такий светр припаде до смаку тим, хто бажає створити свій індивідуальний,позитивний, модний стиль.

Розмір на бірці вказаний S, але краще орієнтуватись за вимірами(виріб оверсайз).
-довжина 58
-пог 62
-по низ 52

Склад:
100% бавовна

Monki - це шведський бренд молодіжного жіночого одягу та аксесуарів. Перший магазин цієї торгової марки відкрився в 2006 році в шведському місті Гетеборг, а в 2008 році бренд увійшов до складу великої торгової групи H&M.
Стиль Monki - це суміш вуличної моди стриманого скандинавського та яскравішого та сміливішого азіатського стилю. Об'ємні піджаки та світшоти, вільні сукні та комбінезони лаконічного крою, широкі штани - цей одяг представлений як у спокійних та стриманих кольорах, так і з великими та яскравими принтами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Серый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Хлопок

Похожие товары