Все категории
Добавить товар

Неперевершеної якості джемпер у смужку унікального британського бренду superdry

296 грн
Описание

Неперевершеної якості джемпер у смужку унікального британського бренду Superdry.
Щоб надати дизайну спокійний образ і доповнити його відмінним комфортом при носінні светр виконаний у невимушеному, що підкреслює фігуру, приталеному крої, з чарівно-жіночим V-подібним вирізом і виготовлений з високоякісної пряжі-ангори, вовни, нейлону. Виріб м'який, шовковистий на дотик, дуже комфортний, відмінно гріє. Модель з подовженою спинкою і довгим рукавом із заниженою лінією плечей.Завдяки мінімалістичному дизайну з таким джемпером в яскраву широку смужку можна створити безліч образів, а приталений крій зробить необхідний акцент на фігурі.
Будь то в поєднанні з джинсами, брюками чи спідницею - цей светр з легкістю перетворить ваші осінні та зимові вбрання на модні мрії!

📌 Розмір S.
-довжина 60. по спинці 70
-рукав відгорловини 70
-пог 52
-пот 45

Склад:
37% ангора
5% вовна
58% нейлон

Superdry – унікальна британська марка одягу, дизайн якої поєднує елементи японського вуличного стилю та американський вінтаж. Одяг бренду також відрізняється неперевершеною англійською якістю та особливою увагою до деталей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Нейлон Шерсть Ангора
Сезон:
Принт:

Похожие товары