Все категории
Добавить товар

Худі вільна оверсайз темно-сірий меланж (+19 кольорів)

690 грн
Описание

Шановні покупці, радимо Вам ознайомитися з розмірною сіткою, перш ніж зробити замовлення, в розмірній сітці виміри вказані по виробу. Вам необхідно зняти заміри з одягу, яку Ви в даний час носите і порівняти з вимірами в розмірній сітці. Перш ніж натиснути кнопку "У КОРЗИНУ" уточніть наявність, колір, розмір зацікавив Вас товару, через кнопку "ЗАДАТИ ПИТАННЯ".
Худі, 80% бавовна/20% поліестер. Ідеально рівна бавовняна лицьова сторона толстовки від бренду Fruit of the Loom стійка до появи катишків, мінімально ворсиста, тому друк на неї лягає рівно без заломів і пропусків. Толстовка має практичний капюшон і великий трапецієподібний кишеня спереду, схожий на сумку кенгуру (звідси і її друга назва). Манжети і низ кофти виконані з в'язаної гумки з бавовни і лайкри – вона еластична і стійка до розтягування.
Якісна худі за доступною ціною, відмінно носиться і зберігає колір і форму дуже довгий час.
Оплата на карту або безпечна покупка. Наложкою не відправляємо.
— Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Ця модель футболки представлена також в таких кольорах (відео за запитом):
30 білий 32 темно-синій 34 сонячно-жовтий 36 чорний 38 темно-зелений 40 червоний 41 бордовий 44 помаранчевий 47 яскраво-зелений 51 яскраво-синій 52 світло-рожевий 57 малиновий 59 оливковий 94 сіро-ліловий AZ глибокий-темно-синій GL світлий графіт PE фіолетовий YT небесно-блакитний ZU ультрамарин HD темно-сірий меланж VF темно-синій меланж R6 синій меланж VH червоний меланж RX зелений меланж

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Категории:
Материал:
Хлопок

Похожие товары