Все категории
Добавить товар

Розкішна кофтинка на гудзиках унікального преміум бренду з німеччини luisa cerano

329 грн
Описание

Розкішна кофтинка на гудзиках унікального преміум бренду з Німеччини Luisa Cerano.Стан нової речі, сток.
Зручна та практична кофточка на гудзиках – універсальний вид одягу. Модель прямого, комфортного силуету, з коротким рукавчиком. Виріб доповнений функціональними накладними кишенями.Виконана з м'якого трикотажного полотна.Універсальний колір дозволяє легко поєднувати її з іншими елементами одягу.
Добре підійде для повсякденного образу в поєднання зіспідницею або штанами.

Розмір L.
-довжина 60
-пог 47

Німецький бренд Luisa Cerano називають найчастіше унікальним. Підкоряючись німецьким високим стандартам якості, бренд протягом багатьох років зберігає індивідуальність і відданість своїм традиціям.
Бренд заснований у 1998 році дизайнером Луїзою Черано і зараз входить до складу The Hauber Group. До речі, цією групою компаній управляє вже третє покоління сім'ї, яка її започаткувала.
Головний напрямо
к бренду – стиль casual. У колекціях ви знайдете спортивні речі з елегантним кроєм, безліч суконь, зручних трикотажних речей, пудрові благородні відтінки та авангардні принти. Дизайнери використовують лише якісні матеріали, дорогу фурнітуру та декор.
Магазини бренду – центр моди та елегантності, обстановка відповідає високій якості одягу та аксесуарів. Дизайнери бутиків часто використовують контрастні відтінки та фактури, щоб підкреслити стиль бренду.
Місія бренду – спонукати до дії впевнених у собі жінок з індивідуальним стилем у всьому світі. Дизайнери пропонують не боятися експериментувати, бути жіночною, але в той же час строгою, легкою та ніжною, але й ексцентричною. Головне – індивідуальність. Ось тому на моделях Luisa Cerano ви можете побачити сукню поверх штанів, об'ємний светр у поєднанні з легкою спідницею та щільну парку із шифоновою сукнею.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 40/L/48

Похожие товары