Все категории
Добавить товар

Кардиган кофта накидка під пояс

2500 грн
Описание

Вітаю тебе, прекрасна україночко (чудовий українець), на моїй сторінці в Шафі!
В цей важкий період для нас всіх ми продовжуємо працювати і дуже вдячні за кожне Ваше замовлення! Це дозволяє триматись нашій майстерні на плаву, сплачувати податки та допомагати нашим захисникам благодійними внесками. Вважаємо, що зараз кожен на своєму місці має робити все можливе заради перемоги!!!
Наша майстерня знаходиться в Харкові і поки Нова Пошта буде працювати, ми будемо відправляти Ваші замовлення. Але зверніть увагу - відправки будуть не кожен день і терміни доставки зараз непередбачувані. Тому ми відправляємо посилки ПІСЛЯПЛАТОЮ (Ви платите тільки, коли отримали товар).
Ми розуміємо, що одяг зараз не найнеобхідніша річ, але хочемо звернути Вашу увагу на те, що наші светрики, кофти та інші речі виконані із дійсно якісних матеріалів і будуть служити Вам не один рік, тому це гарне капіталовкладення :)
Також поки ми маємо запас пряжі ми будемо приймати індивідуальні замовлення по ціні звичайних речей.
Дякуємо за замовлення! Тримаймося та віримо в перемогу!
Слава Україні! 💛💙
Розкішний легкий кардіган з натурального італійського мохеру. Це дуже ніжна і практично невагома річ. Він просто незамінний і зобов'язаний бути в жіночому гардеробі. Модель зі спущеними плечима, вільна посадка оверсайз. Виглядає стильно та витончено! Ця модель підходить до будь-якого стилю одягу. Можна носити під підбори чи з кросівками. Кардиган виконаний з італійського мохеру, ніжне та повітряне полотно! Незважаючи на легкість, цей кардіган досить теплий, щоб зігріти Вас літнім вечором. Довжина нижче коліна (115 см) застібок немає, носиться з поясом або без. Достатньо одного погляду на цей кардіган, щоб зрозуміти, що це ексклюзивна і дорога річ!
Розміри:
S - ПОГ (ширина спинки на рівні груді) 46 см
М - ПОГ 50 см
L - ПОГ 54 см
XL - ПОГ 60 см
XXL - ПОГ 64 см
В наявності є різні відтінки. Також можемо зв'язати бажаний відтінок на замовлення.
Дивіться всі оголошення, маємо великий асортимент ексклюзивного в'язаного одягу та аксесуарів

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Материал:
Акрил Мохер
Продавец
pnvhandmade
PNVfashion
Супер-продавец
Харьков
96% выполненных заказов
Была

Похожие товары