Все категории
Добавить товар

Унікальний вовняний светр-пончо німецького преміум бренду rene lezard

379 грн
Описание

Унікальний вовняний светр-пончо німецького преміум бренду Rene Lezard. Стан нової речі, сток.
Жіночий одяг марки Rene Lezard робить жінок помітними скрізь. Як гарні французькі парфуми, одяг Rene Lezard залишає за собою довгий шлейф чарівності та романтизму.
Стильний вовняний светр-пончо блідо-блакитного кольору із застібкою спереду на блискавці. Доповнений високим коміром з відворотом.Виконаний з якісного матеріалу- міксу вовни альпаки з акрилом, теплий, м'який на дотик. Змішаний склад покращує естетичність вовни, її зносостійкість та термін служби.
В'язане пончо-накидка є самостійним елементом одягу та здатна замінити навіть легку демісезонну куртку. Але на відміну від останньої, виглядає нетривіально, свіжо та яскраво.Дивовижна якість та чудовий зовнішній вигляд!

🔥Розмір One Size - універсальний розмір одягу, що підходить людям будь-якої комплекції.
- довжина 68
- ширина в районі грудей 55
- низ 98

Склад:
30% вовна
70% акрил

Rene Lezard – це німецька торгова марка, яка є виробником модного елітного одягу. Компанія представляє колекції чоловічого та жіночого вбрання. Кожна річ від Rene Lezard вирізняється неповторним дизайном, індивідуальним підходом до оформлення. Вся продукція виготовляється із високоякісних матеріалів. Бренд Rene Lezard випускає костюмні чоловічі та жіночі лінії, вишуканий дорогий трикотаж, сукні, спідниці, блузи, штани та сорочки. Продукція компанії відрізняється простотою та елегантністю, це основні риси марки.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Категории:
Материал:
Акрил Альпака