Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Стильний кардиган демісезонний. безкоштовна доставка по україні.

824 грн
Описание

Виробник: LIARDI
Тип одягу: Кардигани
Кілька примірників у наявності

Жіночий кардиган на підкладці від виробника.

Розміри 50-60
Довжина 90 см. довжина рукава 65 см.

Кардиган жіночий на підкладці. Напівобтислий силует. Щільна структурна тканина.

Демісезонний кардиган від виробника — це стильний виріб, який має чудовий вигляд на жіночій фігурі, у поєднанні з різними речами з гардероба. Дизайн кардигана дуже стриманий, лаконічний, що говорить про класику жанру цього стилю одягу. Кардиган належить до базових предметів одягу, які не тільки зігріють у весняну, осінню пору року, але й стануть розкішною прикрасою образу. Довгий кардиган вдало комбінується зі спідницями та платтями, має чудовий вигляд із взуттям на шпильці. Жакард, з якого виготовлений кардиган, має багатий вигляд, завдяки особливому переплетенню ниток утворюється цікавий малюнок на тканині.

Сезон Весна/осінь
Тип тканини Жакард
Кольори: 12 сірий
Розміри 50-60.
Матеріал підкладки Поліестер
Тип коміра Без коміра
Фасон рукава Довгий
Довжина рукава виробу 65.0 (см)
Довжина від горловини до низу виробу 90.0 (см)
Застібка Ґудзики, Потайна
Кількість кишень 2 (шт.)
Довжина рукава Довгий
Тип виробу Кардиган

У реалі гарніше. Розмір підбираємо перед замовленням. Обов'язково вмовляйте свої виміри ОГ, ОТ і ОС, зріст, довжину рукава. Якщо руки повні, обов'язково об'єм руки в плечі, щоб максимально підібрати ваш розмір і колір. У наявності є різні розміри та кольори.

Також ви можете потрапити на акції виробника з гарними знижками. Тому, якщо вам сподобалася модель, дізнавайтеся про неї. Можливо, ви потрапляєте на акцію й у вас буде чудова знижка на дуже чудовий за фасоном та якістю товар.

Доставка за тарифами Нової Пошти. Здійснюється тільки за передоплатою за товар. Ціна доставки на такий товар 50 грн. Укріплого відправлення може бути здійснена за попередньою договореністю, тільки якщо вас немає в населеному пункті відділення Нової Пошти.

Повернення й обміну немає, за винятком виявлення покупцем прихованого фабричного браку. Водночас доставка на пункт обміну відбувається завдяки покупця. Після вияснення причини обміну, підтвердження браку, відправлення товару назад і приймання його ОТ за актом, гроші за доставку повертаються. Товар обминається, але оплата за повторне пересилання ваша. Таке буває вкрай рідко, оскільки товар під час приймання на склад, а також перед відправленням перевіряється ОТ фабрики + менеджером із відправлення, і до продажу брак не допускається.

#кардиган,#кардиганський,#жанськийкардиган,#модний кардиган,#кардиганмодний,#люблюкардиган, #обжаюкардиган,#cardigan,#cardiganwoman,#femalecardigan,#fashionablecardigan,#cardiganfashion, #Loveciganlove

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серый
Размер:
  • 42/XL/50
Категории:

Похожие товары