Все категории
Добавить товар

Стильний світшот/толстовка у смужку tu. англія

450 грн
Описание

Стильний темно-синій світшот/толстовка у білу смужку від відомого британського виробника TU. Заснований у 1986 році, британський бренд Tu активно підтверджує твердження, що якісне вбрання – гарантія гарного настрою. Tu – компанія одягу, взуття та аксесуарів для всієї родини.
Особливості торгової марки
- бездоганна якість виконання кожної деталі;
- варіативність асортименту – жіночі, чоловічі, дитячі колекції одягу, взуття, товарів для дозвілля, різноманітних аксесуарів;

Tu - бренд, який допоможе повністю оновити ваш гардероб. Мати добрий вигляд, відчувати себе чудово в комфортному одязі на будь-якій події чи повсякденності. На роботі, святі, простій прогулянці ви будете стильними, модними та задоволеними.

В асортименті одяг є для всіх сезонів. Незалежно від погоди, ви будете неповторні. У жіночих колекціях поєднується безліч стилів та напрямків – витончені сукні, елегантні костюми, таємничі спідниці максі. Для будь-яких форм, комплекції фігури ви підберете ідеальне вбрання. Велика розмірна сітка, різні фасони та фактурні, поєднання відтінків.

Преміальний склад тканини 100 % бавовна. Тканина міцна та щільна. Тканина добре тримає форму та приємна до тіла. Тканина утеплена (на фото).

Світшот вільного крою. Круглий виріз горловини. По краю комірця, по низу виробу, по низу рукавів - "резинка". В передній частині напис SATURDAY (Субота). По боках невеликі розрізи для більш комфортної посадки по фігурі.
Ідеально сідає на фігуру 20 UK або 48 EU розміру.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
спущені плечі
довжина рукава від середини горловини 78 см
ширина рукава 11 см
груди 66 (132) см
загальна довжина 67 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 48/4XL/56
Материал:
Принт:

Похожие товары