Все категории
Добавить товар

Гольф водолазка мериносовая шерсть nulu s

299 грн
Описание

Merino wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не дратує шкіру.

Переваги шерсті Merino:

М'яка, шовковиста на дотик - діаметр волокон найм'якших типів шерсті Merino ("Superfine") становить 16 мікро метрів (мікронів), тобто 0,016 міліметрів. Для порівняння: діаметр людської волосини становить 100 мікрометрів. Терморегулюючі властивості - шерстяні текстильні матеріали створюють на поверхні тіла мікроклімат, який запобігає швидкому проникненню зовнішнього повітря до поверхні тіла - холодного взимку (шерсть "гріє") або теплого літа (шерсть "охолоджує").

Відведення поту - поверхня волокон гідрофобна, відштовхує піт. Піт випаровується або затримується (наприклад, в іншому шарі одягу), вбирається всередину волокна, яке, навпаки, є гідрофільним. Внутрішня частина волокна шерсті здатна вбирати вологість до 30% своєї ваги, при цьому не відчувається, щоб волокно було вологим або холодним. Навіть повністю "просочене" волокно залишається сухим на дотик і разом з тим не втрачає своїх терморегулційних властивостей.

Повітропроникність - шерстяний текстильний матеріал і при щільній структурі володіє хорошою повітропроникністю ("дихає"). Дана властивість одночасно дозволяє волозі з волокон швидко випаровуватися. Повітропроникність забезпечує нерівномірна структура поверхні шерстяного волокна, яке утворено мікроскопічними лусочками.

Антибактеріальні властивості - шерсть на 90% складається з протеїну (кератину), пов'язує шкідливі речовини, включаючи віруси і бактерії, обмежує їх розпад і розмноження. Шерстяний одяг навіть після багаторазового використання не має запаху. У разі необхідності шерстяний одяг досить провітрити, щоб можливі запахи зникли самі.

Шерсть антиалергенна - немає відомостей про будь-які алергічних реакціях на шерсть (увага, не плутати з так зв. "Алергією" на шерсть, коли люди з чутливою шкірою відчувають дискомфорт при носінні одягу з шерсті звичайної, з великим діаметром волокна в мікронах). Шерсть Merino "extra fine" або "Super fine" (16 мікрометрів) - м'яка, шовковиста на дотик, тому її можуть носити навіть завзяті противники шерсті.

Шерсть захищає від УФ-випромінювання - багато синтетичних волокон від такого випромінювання захищають погано або не захищають взагалі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 36/S/44
Материал:
Шерсть

Похожие товары