Все категории
Добавить товар

Франция жилет 🎀

440 грн
Описание

Стильний жилет в клітинку від французького бренду Cache-Cache.
Cache-Cache-французький бренд одягу,який був заснований в 1985 році.
Шлях розвитку популярності і бренду був доволі складним,але неймовірна фантазія дизайнерів і чітко вибраний напрямок зіграли основну роль
в розвитку бренду. На теперішній час продукція цього бренду користується популярністю не тільки в країнах Європи.
Власником бренду Cache-Cache являється
дуже відома і велика компанія з Франції-Бомануар,яка теж є власником відомого бренду Morgan. Ці 2 бренди абсолютно різні і не схожі один на одного,але так як у них один власник,їх часто зрівнюють між собою.
Бренд Cache-Cache представляє собою втілення демократичних тенденцій.Одяг Cache-Cache дуже різноманітний.Стилістичною ідеологією бренду являється напрямок casual. В одязі торговельної марки відображається настрій і час,які відбуваються саме зараз і тут.З допомогою одягу можна створити образ,який буде різноманітний в залежності від настрою і обставин.Це і не дивно, адже фраза Cache-Cache перекладається як гра в прятки або таємниця,яка постійно змінюється.Одяг дає можливість юним дамам свободу вибору, так як в ньому ви можете вибирати різні варіанти для любого часу доби.
Дизайнери компанії стверджують, що їх продукція стане просто незамінною для дівчат,які хочуть кожний день виглядати по різному.
Представники торгової марки вважають себе творцями простого і одночасно стильного одягу.
Популярність і успіх компанії забезпечують її неповторність,французький шарм,оригінальність дизайнерських рішень.До всього цього можна додати широкий асортимент товарів в колекціях і виготовлення продукції тільки з натуральних тканин.

В наявності жилет розміру с.
Довжина виробу спереду -45 см
Ззаду -37 см
Ширина в плечах -24 см
Ширина в грудях -40 см
Ширина в талії -39 см
Новий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 38/M/46
Категории:
Принт:
В клетку
Продавец
1975slava
1975slava
Супер-продавец
Жидачов
97% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары