Все категории
Добавить товар

Lagoon blue. голуба фарба для волосся directions, не тестується на тваринах, синя фарба

319 грн
Описание

Тимчасова фарба для волосся. Виготовляється в Британії вже понад 40 років і має найширшу палітру нестандартних відтінків.
Тепер в новому об'ємі - 100 мл.

Для максимально насиченого і стійкого результату волосся треба ретельно і рівномірно висвітлити (до 8 рівня і світліше). Виразна жовтизна чи нерівномірність може негативно повпливати на результат
Залежно від догляду і стану волосся, колір зберігається від кількох миттів до 2 місяців. Зауважте, що синій пігмент найбільш стійкий, тому на більш пористому волоссі може залишатись дуже надовго.
Однієї баночки вистачає на волосся середньої густини довжиною до плеча. Для дуже об'ємного волосся витрата буде більшою.
Фарбу рекомендовано наносити на щойно помите (бажано з шампунем глибокої очистки, наприклад спеціальним шампунем перед фарбуванням від Directions) і підсушене рушником волосся.
Перед нанесенням можна провести тест на пасмі, щоб переконатись що результат буде саме такий, як вам потрібно (особливо для світлих відтінків, щоб переконатись що база підготована достатньо ретельно).
Можна тримати на волоссі скільки завгодно, але не менше 30 хвилин.
Не можна змішувати з окисником. Готова до застосування прямо з баночки.
Для збереження кольору на довше бажано перейти на шампунь і кондиціонер для збереження кольору.

Не тестується на тваринах і не містить сировин тваринного походження.
Cruelty Free and Vegan.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Объем:
100 мл