Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір помад 3ce lip color mini kit

100 грн -65% 35 грн
Описание

В наявності палітри о 2-х кольорових гамах::
- червона
- пастельна

Корейський бренд 3CE представляє набір міні-помад на всі випадки життя. Приголомшливий матовий фініш без ефекту пересушування губ. Цей набір порадує вас або стане чудовим подарунком для любительок незвичайних текстур та насичених кольорів помади.

3CE – концептуальний бренд корейської декоративної косметики. Основними принципами компанії є слідування за модними тенденціями та створення нових без втрати якості.

Приголомшливі матові помади 3CE Lip Color Mini Kit мають ніжну, кремову текстуру, помада рівномірно лягає, не тьмяніє, не розмазується і не сушить губи. Завдяки високопігментованій формулі зберігає свій колір протягом довгого часу.

Бажаєте виглядати привабливо та бути у тренді? Тоді вам просто необхідний міні-набір матових помад для губ 3CE Lip Color Mini Kit. За його допомогою будь-який зі створених образів – суворий чи романтичний, янгольський чи демонський – буде бездоганним.
У набір 3CE Lip Color Mini Kit входять чудові відтінки, що встигли сподобатись багатьом модницям. Помада створює ідеальне покриття з матовим фінішем.

Це не просто міні-помада. Це набір повноцінних помад, але маленького формату, а значить, їх завжди зручно взяти з собою куди завгодно: будь ви з клатчем, сумкою або гаманцем, ви завжди зможете оновити відтінок ваших губ!

Перевага цих помад не лише у розмірі, а й у самому застосуванні: вже з першого дотику вона дає потрібний тон.

Вага: 1.5г х 5

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize