Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Помада рідка матова db dark blue venetian lips

40 грн -38% 25 грн
Описание

Помада рідка матова DB Dark Blue Venetian Lips
Тон 203
Термін придатності до 12/2020
Губна помада – один з головних косметичних засобів у косметичці, який надає образу виразності й робить посмішку чарівною. Матова помада Dark Blue Venetian Lips Mattissimo підкреслить привабливість ваших губ. Рідка текстура легко розподіляється, не затікаючи в складочки й віддаючи максимум розкішного пігменту.

Продукт збагачений оліями, які забезпечують належне зволоження та живлення ніжної шкіри. Ланолінова та касторова олії відмінно пом'якшують, запобігають розтріскуванню, дарують епідермісу м'якість і ніжність, насичують корисними компонентами. Вітамін Е в складі масел живить клітини вологою та захищає від зневоднення і згубних зовнішніх факторів, уповільнює процеси старіння.

Завдяки своїй невагомій текстурі помада легко наноситься, надаючи губам доглянутого вигляду. Засіб створює рівномірне оксамитове покриття, не розтікається і не розмазується, не стягує губи та дарує відчуття комфорту. На сухих або обвітрених губах матова формула може підкреслити лущення, тому рекомендується заздалегідь нанести бальзам або гігієнічну помаду. Інтенсивний і насичений колір тримається протягом дня, гарантуючи макіяжу стійкість.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
rommyk
rommyk
Львов
0% выполненных заказов
Был