Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Матувальна база під макіяж lirene no pores

150 грн
Описание

Матувальна база під макіяж Lirene No Pores, 30 мл
Щоб вирівняти тон обличчя і зберегти стійкість макіяжу протягом дня, використовуйте базу Lirene No Pores. Засіб призначений для власниць жирної та комбінованої шкіри.
Косметика зменшує видимість збільшених пор, абсорбує надлишки себуму, матує обличчя до 12 годин. База заповнює дрібні зморшки, усуває сухість і лущення, пом'якшує шкіру, вирівнює тон, зберігає бездоганність макіяжу. Шкіра після нанесення засобу гладка, приємна на дотик, м'яка. Уже за декілька секунд після нанесення поверхня обличчя вирівнюється і набуває матовості.
Склад косметики містить натуральні компоненти, які захищають шкіру від негативного впливу довкілля. Завдяки ніжній текстурі засіб рівномірно розподіляється, лягає невагомим легким шаром і не закупорює пори. Праймер не залишає липких слідів, не сушить шкіру, має легкий і приємний аромат. Тональний крем на базу лягає рівномірно, не підкреслює зморшки і лущення.
Lirene No Pores — це перший крок на шляху до створення бездоганного макіяжу, стійкість якого перевершить усі очікування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
rommyk
rommyk
Львов
0% выполненных заказов
Был