Все категории
Добавить товар

Експрес відновлення волосся на основі кератину і арганової олії erayba

3499 грн
Описание

1) Безсульфатний шампунь з кератином і аргановою олією - Erayba K12 HydraKer Keratin Shampoo (1000 мл). Відновлюючий з аргановою олією і кератином. Живить і заповнює пошкоджені ділянки натуральним білком — кератином. Надає волоссю блиск, гладкість і шовковистість. Не містить парабени, солі, сульфати! Рекомендований для пошкодженого волосся. Також підходить для застосування після процедур биокератирования, ламінування волосся. Результат : рівномірний і інтенсивно зволожує волосся додає волоссю природний блиск і шовковистість забезпечує захист волосся 2) Маска 10в1 з кератином, аргановою олією і пантенолом - Erayba K10 HydraKer Keratin Total Mask (1000 мл). Незмивна маска. Інтенсивна маска з кератином, аргановою олією, рослинними білками та пантенолом. Містить термозахист і сонцезахисні UV-B фільтри. Не потребує змивання. З ефектом розгладження волосся. Результат : Відновлює пошкоджені і мляві волосся, вирівнює і прибирає курчавість волосся, робить волосся блискучими. лікує посічені кінчики. Полегшує розчісування.
3, Кондиціонер ERAYBA HydraKer K16 Keratin Conditioner входить у спеціальну серію ERAYBA HydraKer з кератином та аргановим маслом для глибокого відновлення волосся.

HydraKer – серія для зволоження та відновлення волосся. Усі продукти цієї серії не містять парабени, солі, сульфати. Містять гіпоалергенні парфумерні аромати.

Переваги кондиціонера ERAYBA HydraKer K16 Keratin Conditioner:
вирівнює та інтенсивно зволожує волосся
надає волоссю природного блиску і шовковистості.
забезпечує захист волосся
запечатує кутикулу волосся, полегшує розчісування

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер: