Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Парфумерна вода для жінок!

448 грн
Описание

Легка і життєрадісна парфумерна композиція адресована найяскравішим і впевненим у собі, сучасним жінкам, чия природна краса розкривається, подібно фазам перетворення звичайного кристала у вишуканий коштовний діамант.

Власниці цього чуттєвого і елегантного аромату люблять розкіш, цінують красу і вишуканість. Парфумована вода для жінок Ukrainian heart відрізняється чистим, прозорим і чарівним звучанням. У цьому чудовому букеті прекрасно поєднуються чуттєві акорди з ніжними і неймовірно свіжими нотами.

Тип аромату: квіткові, фруктові.

Початкова нота: бергамот, неролі, груша, амальфітанський лимон.

Нота серця: апельсиновий цвіт, біла фрезія, латаття, мімоза.

Кінцева нота: мускус, амбра, гуаяк.

Склад

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER),ALPHA-ISOMETHYL IONONE,BENZYL SALICYLATE, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE,BUTYLPHENYLMETHYLPROPIONAL,CI17200, CI 19140, CITRAL,CITRONELLOL, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE,ETHYLHEXYLSALICYLATE,GERANIOL, HEXYL CINNAMAL,HYDROXYCITRONELLAL,LIMONENE, LINALOOL,PROPYLENE GLYCOL.

Як застосовувати

Розпорошуйте аромат на точки биття пульсу: на внутрішню сторону зап'ястя, за мочками вух, над ключицями. Чудовий ефект дає розпорошення аромату вгору і проходження через цю «хмаринку» аромату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
lavro...
lavrovskayaalex
Бровары
Была