Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Туалетная вода passion dance (50мл) avon

300 грн
Описание

Туалетная вода Passion dance (50мл) AVON for Women - чарівний аромат, натхненний латиноамериканським танго. Захоплюючий, чарівний, тонкий та ніжний. Він відкриває в жінках те, про що вони самі ледь здогадувались, дозволяє бути відкритою, природною, розкрити свою унікальність та ніколи не забувати про неї. Жінка Туалетная вода Passion dance (50мл) AVON for Women оточена серпанком таємниці та чоловіками, що мріють знайти її відгадку.

Сонячний бурштин дарує аромату енергію. Шовковисті ноти жасмину створюють гармонійне поєднання з тендітним нарцисом та вишуканою трояндою. Парфум буде більш доречним для використання ввечері.

Avon Passion Dance for Women - романтичний та незабутній аромат з яскравими, барвистими відтінками. Цей  парфум - вишукана довершеність, яка не тільки на довгий час залишиться у пам'яті, а й підкорить серце. Володіти та спокушувати - ось девіз Avon Passion Dance for Women . Піддайтесь цій спокусі і отримаєте незабутні враження та відчуття. Відчуйте смак життя та пориньте у світ чуттєвості та зваблення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл
Продавец
avondeshevo
avondeshevo
Ровно
40% выполненных заказов
Была