Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Крем боро боролайн - чудо антисептик оригинал

170 грн
Описание

Боролайн, 40 мл крем, аюрведичний, антисептичний творити чудеса!

Крем на усі випадки життя! Знаменитий крем антисептик багатофункціональної дії, висока ефективність якого перевірена часом та мільйонами покупців у всьому світі. Боролайн буде корисний не тільки для щоденного догляду, як за проблемною, так і за здоровою шкірою, альо стане незамінним помічником при лікуванні шкірних захворювань і пошкоджень.

Боролайн глибоко зволожує суху шкіру, насичує її корисними вітамінами та мікроелементами, надає потужну тонізуючу дію, покращує колір та структуру шкіри. Завдяки вираженим антисептичним властивостям, крем допомагає усунути вугровий висип, шкірні запалення та виразки, сприяє глибокому очищенню та відновленню шкірного покриву.

Крем має потужну антибактеріальну, протимікробну та протизапальну дію, прискорює процес відновлення клітин шкіри, захищає шкіру від зовнішніх несприятливих впливів навколишнього середовища. Як лікувальний засіб допомагає позбавитися від печіння, сверблячки, шкірних подразнень, сприяє швидкому загоєнню ранок, тріщин, опіків, порізів, укусів комах, пошкоджень шкірного покриву, отриманих в результаті контакту з токсичними речовинами. Боролайн буде корисним і для чоловіків як ідеальний засіб для догляду за шкірою після гоління, яке не тільки заспокоює і знімає роздратування, але й допомагає захистити шкіру від бактерій та мікробів.

Крем показань і для дітей, допомагаючи усунути подразнення, висипання та попрілості, а також заспокоїти та освіжити шкіру малюка. Крем боролайн - широко відомий в Аюрведі антисептичний, помякшуючий крем і, як і раніше, є одним з найпопулярніших продуктів в Індії.

Властивості:
Живити шкіру, захищає губи від висихання та розтріскування, особливо у суху та вітряну погоду.
Порізи та рани. Помякшує сухість шкіри на ліктях. Лікування тріщин на пятах. Помякшення нігтів кутикули. Лікування післяопераційних швів. Лікування шкірних інфекцій. Помякшує потріскану шкіру.

Основні інгредієнти:
гедіхіум колосовий, сандал, алое віра, ним, базилік священний (тулсі), куркума (харидра), акація катех, водяна лілія, ветивер, оксид цинку, борна кислота, тальк, порошок морської раковини.

Показання до застосування:
хронічні шкірні захворювання, сухість, тріщини, лущення шкіри, вугри, фурункули, виразки, нариви, шкірні запалення та роздратування, порізи, опіки, подряпини, садна, обмороження, укуси комах, післяопераційні шрами, тріщини на грудях у період годування, роздратування після гоління, порізи під час гоління, дитячий висип, попрілості, подразнення шкіри у дітей, несприятливі кліматичні умови.

Спосіб застосування:
Для щоденного догляду за шкірою: нанести необхідну кількість крему рівним тонким шаром на шкіру обличчя та шиї, масажувати легкими круговими рухами протягом 2-х хвилин, уникаючи чутливої ​​зони шкіри навколо очей. Рекомендується використовувати вранці та ввечері після попереднього очищення шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize