Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Крем для обличчя eveline pure control спеціальний матуючий

45 грн -34% 30 грн
Описание

Крем для обличчя Eveline Pure Control спеціальний матуючий, 75мл
Однією з основних проблем молодої шкіри є схильність до появи жирного блиску, прищів та вугрів. Донедавна з цими проблемами доводилося миритися, використовуючи засоби, які потребують тривалого періоду часу для того, аби позбавити дерму утворених проблем. Сьогодні ж, звернувши увагу на продукти компанії «Евелін», ви забезпечите себе високоефективним препаратом, здатним у найкоротші терміни повернути вигляду здоров'я та свіжість. Ідеться про спеціальний матувальний крем для проблемної шкіри «Пур Контрол». Цей продукт справляється з неприємністю, що викликає дискомфорт та причиною її появи. Крім того, крем маскує проблемні ділянки, дозволяючи виглядати ефектно в будь-якій ситуації.

Матувальні й антибактеріальні властивості крему були доведені дослідженнями дерматологів. Продукт нешкідливий для проблемної дерми. Отже, ним можуть користуватися ті, хто зіштовхнувся з прищами, надмірною жирністю, подразненнями та іншими неприємними ефектами на шкірі обличчя.

Препарат легко лягає на поверхню шкіри, не вимагаючи зайвої витрати часу. При цьому ефект препарату тримається протягом 12 годин. Засіб надійно матує недосконалі місця, захищає їх від зовнішніх чинників впливу та живить корисними мікроелементами, стимулюючи до загоєння.
Термін використання до 17/07/2022

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Тип кожи:
Жирная
Продавец
rommyk
rommyk
Львов
0% выполненных заказов
Был