Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гелевая маска для глаз для лица may face cold&hot 2 in1 красная

90 грн
Описание

Отправлю при заказе других моих вещей от 150 грн ! Отдельно на почту не пойду из-за нее :)
Укр и Новая.

Новая!
Гелева маска для очей MAY face COLD & HOT 2 in 1 допомагає за 20 хвилин вирівняти колір, освітлити й освіжити ніжний шкірний покрив зони під очима та додати йому сяйва. Засіб ефективно бореться з темними колами, ознаками втоми. Гелева маска сприяє усуненню неглибоких мімічних зморшок, візуально підтягує шкіру навколо очей, зменшує набряклість і синюшність.

Продукт не вимагає змивання, зручний для використання вдома, на відпочинку, в дорозі. Не обтяжує шкіру, не залишає відчуття липкості або стягнутості. Гелева маска створена на основі активного комплексу, завдяки якому покращує кровообіг, сприяє розслабленню мімічних м'язів. Засіб насичує шкіру вологою та живильними компонентами, підвищує її тонус і запобігає передчасному в'яненню. Маска зменшує видимі вікові зміни, стимулює внутрішні процеси регенерації.

Косметичний продукт зручний у використанні, не вимагає спеціальних навичок нанесення, забезпечує пролонгований ефект. Подаруйте своїй шкірі королівський догляд і забезпечте їй тривалу молодість разом з гелевою експрес-маскою MAY face COLD & HOT 2 in 1.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize