Все категории
Добавить товар

Маска на основе витамина е intensif vitamine e2 institute esthederm

730 грн
Описание

Маска на основі вітаміну Е Intensif Vitamine E2

розпиваючи 50 мл

Sensi System Expert - Догляд надчутливої ​​шкіри обличчя, гіперреактивна шкіра з почервоніннями, подразненнями, шкіра в стадії загострення.
Вітамін Е – це основний природний антиоксидант нашого організму. Він уловлює вільні радикали у клітинах шкіри і таким чином впливає на запальні процеси, зменшуючи чутливість та реактивність шкіри.

Інститут Естедерм розробив комплекс Вітамін Е² Класичний вітамін Е, потужний антиоксидант, з'єднаний з вітаміном Е нового покоління з сильною протизапальною дією, що дозволяє швидко загальмувати запальні процеси у гіперчутливої ​​та реактивної шкіри, а також надавати тривалу профілактичну дію, захищаючи від передчасного старіння. сонячного випромінювання та стресів.

Кремова маска вмить заспокоює подразнену, чутливу шкіру.
Знімає свербіж, почервоніння, печіння, стягнутість, лущення. Миттєво відновлює шкіру після агресивних косметологічних процедур (лазер, пілінги, дермабразія тощо). Відновлює захисні механізми шкіри. Кремоподібна текстура ідеально підходить для ослабленої шкіри під час вагітності, лактації.

????Спосіб застосування:
Наносити щільним шаром на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Залишити на 15-20 хвилин, після чого змити водою. Можна застосовувати тонким шаром замість нічного крему.

Патенти:

1. Комплекс «ВІТАМІН Е2» Ексклюзивне поєднання двох взаємодоповнюючих форм вітаміну Е (жиророзчинної та водорозчинної), абсолютно стабільних та у високому дозуванні. Уловлює вільні радикали у клітинах шкіри, діє на осередки запалення. Знижує чутливість та реактивність шкіри.

2.Клітинна вода. Вода, АТФ, карнозин, мінеральні солі. Оптимізує енергетичне середовище клітин та підвищує ефективність усіх застосовуваних засобів.
Призначення: надчутлива – гіперреактивна шкіра з почервоніннями, подразненнями, почуттям дискомфорту; шкіра у стадії загострення проблеми.
Результат: Шкіра миттєво заспокоюється і утихомирюється, зняті почервоніння та роздратування. Шкіра заряджена енергією та функціонує, максимально використовуючи свої можливості. На шкіру зроблено глибоку оздоровлюючу дію. Шкіра краще захищена та здатна ефективніше боротися із зовнішніми агресивними факторами, що викликають передчасне старіння шкіри. Дефекти на шкірі зникають, шкіра стає ніжною та еластичною.

50 мл розпив

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?