Все категории
Добавить товар

Зволожуючі гелеві рукавички spa gel gloves увлажняющие гелевые перчатки

149 грн
Описание

Зволожуючі гелеві рукавички дозволять відчути справжній SPA-догляд в домашніх умовах , який зробить шкіру рук гладкою, еластичною і шовковистою.

Внутрішній силіконовий шар рукавичок, просочений гелем з вітаміном E і лавандовим маслом, він дозволяє шкірі увібрати в себе всі корисні компоненти, що доглядають. 
SPA Рукавички можна використовувати як без додаткових зволожуючих продуктів, так і з кремами, масками, маслами . Використання силіконових рукавичок спільно з кремами і маслами збільшують їх ефективність.
Рукавички безрозмірні, відмінно тягнуться
Однієї пари рукавичок вистачає на 50-60 застосувань.

Склад: 
зовнішній тканий шар: 75% бавовни, 15% бамбукового волокна, 10% спандекса.
внутрішній шар: фітоколлаген, ефірна олію лаванди, оливкова олія, масло виноградних кісточок, вітамін Е, масло жожоба.

Спосіб застосування:  
надіти на суху і чисту шкіру рук на 20-45 хвилин, допускається використання додаткових масел, в цьому випадку ефективність їх підвищується, зволожуючий гель повинен щільно стикатися з шкірою рук, рекомендується використовувати не менше 3 разів на тиждень.

Зберігання:
 дбайлива ручне прання, температура води не вище 30 ° С, без застосування будь-яких миючих засобів, не викручувати, не віджимати, сушити далеко від нагрівальних приладів і прямих променів сонця (на решітці або сітці для сушки трикотажу), не відривати внутрішній шар.

Увага: 
не рекомендується використовувати рукавички при відкритих ранах і інших пошкодженнях шкірних покривів, при появі подразнення або дискомфорту негайно припинити використання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Продавец
e-shoping
E-Shoping
Супер-продавец
Ивано-Франковск
94% выполненных заказов
Была