Все категории
Добавить товар

Оригінальна зручна майка преміум класу італійського бренду napapijri

238 грн
Описание

Оригінальна зручна майка преміум класу італійського бренду Napapijri.Стан нової речі, сток.
Модель зручного А-силуету, з красивим глибоким вирізом декольте, з вставкою, доповненою гудзиками на короткій планці. Низ виробу з одного боку декорований вишивкою. Бавовняний матеріал, з якого зшита маєчка,забезпечує приємні відчуття при носінні.
Така маєчка буде дуже цікаво доповнювати базові речі в повсякденних образах.

Розмір XL.
-довжина 63
- пог 44

Napapijri - італійська компанія, виробник повсякденного одягу преміум-класу.Історія італійського бренду розпочалася 1987 року в місті Аоста біля підніжжя гір Монблан. Тоді і було започатковано основну філософію бренду, яка полягає у використанні інноваційних матеріалів та підвищеній увазі до зручності та деталей. Одяг Napapiriji можна купити по всьому світу, довірившись одному тільки імені компанії, яка успішно працює і є гарантом виняткової якості кожного текстильного продукту.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 42/XL/50
Сезон:
Материал:

Похожие товары