Все категории
Добавить товар

451.чудова віскозна майка преміум якості відомого німецького бренду hugo boss

289 грн
Описание

Чудова віскозна майка преміум якості відомого німецького бренду Hugo Boss. Стан нової речі, сток.
Модель приталеного силуету з V-подібним вирізом горловини. По перед виробу майка оригінально оформлена драпіруванням. Виконана з комфортної, приємної в носінні еластичної, шовковистої, віскозної тканини насиченого чорного кольору.
У такій маєчці ви почуватиметеся комфортно та впевнено.

Розмір XL.
-довжина 60
-пог 44-54 тягнеться

Склад:
88% віскоза
12% еластан

Бренд Hugo Boss - легенда не тільки в модній індустрії, це знаменитий виробник одягу, взуття та аксесуарів преміум класу.Німецький модний будинок Hugo Boss, часто званий просто Boss, був заснований в 1924 Хьюго Фердинандом Боссом і спочатку пропонував одяг загального призначення. Сьогодні у Hugo Boss є як мінімум 6 тисяч торгових точок у 124 країнах. Безпосередньо компанія володіє більш ніж 364 магазинами, не рахуючи тисячі франчайзингових магазинів. та увага до деталей. Він зумів вирости з невеликого підприємства у світового лідера у сфері моди. Продукція бренду— це втілення шику та лиску з явною перевагою класичних традицій.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 42/XL/50
Сезон:
Материал:
Вискоза Эластан

Похожие товары