Все категории
Добавить товар

Бодистокинг комбинезон,боди чулки боди гартеры пояс колготки с доступом вензеля

780 грн
Описание

Привабливий комбінезон сітка Passion BS006 з відкритими плечима і яскравим фантазійним дизайном наповнить прелюдії палким вогнем і розбудить у чоловікові всі найспекотніші еротичні фантазії. Завдяки своїй правильній довжині та крою, таке вбрання вигідно акцентується на грудях, ногах і стегнах, які так ваблять партнера.

Вишуканий декор, виконаний у форматі мереживного пояска для майстерно оздоблених панчіх і ніжного ліфа, зможе звести з розуму від збудження! У такому вбранні Ви виглядатимете відверто, чарівно і дуже спекотно!

Досить щільний, але напівпрозорий матеріал допомагає дати чоловікові необхідне для фантазії, і, водночас, зменшити або прибрати недоліки тіла.

PASSION - ексклюзивний бренд еротичної білизни, вироблений у Польщі на власному швейному виробництві з використанням якісних матеріалів для шиття та новітніх технологій. Більшість матеріалів закуповується в провідних компаніях Італії та Іспанії, і мають міжнародний сертифікат OECO-TEX. Тканини та мережива, що мають цей сертифікат, перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, тривалий час не змінюють свій зовнішній вигляд і колір за умови правильного догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Похожие товары