Все категории
Добавить товар

Бодистокинг боди трусики чулки рукав 3\4 ажур рисунок пояс подтяжки открытые плечи

610 грн
Описание

Вразьте вашого обранця справді спокусливим образом, але з витонченою грацією, купіть бодістокінг із закритим боді та панчохами Penthouse - Sugar Drop S/L. Комбінезон з дрібної сітки з красивим квітковим візерунком і витонченими панчохами розбудить вашу чуттєвість і жіночність.

Купіть розкішний бодістокінг із закритим боді і панчохами Penthouse - Sugar Drop S/L, він підкреслить ваші сексуальні форми і подарує приголомшливі відчуття. Флористичний декор на грудях і стегнах, у поєднанні зі щільною сіткою, створює ніжний і хвилюючий силует. Панчохи з ажурною гумкою додають ніжкам привабливості та стрункості. Максимально закритий комбінезон залишає вашому чоловікові простір для уяви. Одягніть під бодістокінг ваш улюблений комплект спідньої білизни та доповніть вбрання туфлями на високих підборах, додайте пристрасть у ваш вечір. Бодістокінг із закритим боді та панчохами Penthouse - Sugar Drop S/L:

ніжна сіточка сніжно-білого кольору;

еластичний м'який матеріал забезпечує ідеальну посадку по фігурі;

витончений малюнок у вигляді квітів підкреслює привабливість грудей і стегон;

закриті трусики роблять акцент на апетитній попці;

дрібна сітка на панчохах підкреслює стрункість ніг.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали та барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за умови правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть бодістокінг із закритим боді та панчохами Penthouse - Sugar Drop S/L, розбудіть фантазію, що заснула, надайте стосункам пристрасть і новизну.

Розмір S/L: об'єм грудей - від 82 до 98 см; об'єм талії - від 60 до 82 см; об'єм стегон - від 88 до 102 см

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Похожие товары