Все категории
Добавить товар

Чулки 1/2,3\4 черные,красные, на ажурной силиконовой резинке,узор,рисунок и люрексовой нитью

1058 грн
Описание

Чуттєва деталь, яка здатна внести сексуальний підтекст у будь-який стиль одягу. Купуйте панчохи Passion ST120 1/2 чорно-червоні, на ажурній силіконовій гумці, з вишуканим декором і люрексовою ниткою, одягніть ваші ніжки в нейлонову розкіш. Мереживна широка гумка на двох силіконових стрічках забезпечує надійне кріплення на тілі. Панчохи прикрашені вишуканим візерунком із вкрапленнями з металізованої нитки. Декор починається попереду під гумкою і нагадує багате кольє з елегантним кулоном. Ззаду кольє триває незвичайними, хитромудрими елементами, що нагадують лілію. Весь декор вінчає чотирикутна зірка, трохи вище за п'ята.

Елегантні панчохи Passion ST120 1/2 чорно-червоні, на ажурній силіконовій гумці, з вишуканим декором та люрексовою ниткою з шовковистого та еластичного матеріалу вигідно підкреслюють стрункість ніжок. Мереживна підв'язка з квітковим декором приховує гумку, що самопідтримує, і візуально подовжує ніжку. Шляхетний декор, схожий на деталі кришталевої люстри, сповнює образ ефектним аристократичним шиком та витонченістю. Панчохи надійно прилягають до шкіри, максимально комфортні та чудово поєднуються з корсетами або мереживною білизною.

Панчохи Passion ST120 1/2 чорно-червоні, на ажурній силіконовій гумці, з вишуканим декором та люрексовою ниткою:

еластичний матеріал чорно-червоний;

витончений декор та люрекс;

широка ажурна гумка;

надійне кріплення завдяки двом силіконовим стрічкам.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Passion створена з думкою та турботою про сучасну та динамічну жінку. Білизна виробляється у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви та деталі, продумані елементи декору є основними характеристиками цього бренду. Усі матеріали, що використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто. вони перевірені на алергенність, забарвлені стійкою фарбою, довгий час не змінюють свій зовнішній вигляд та колір при правильному догляді.

Продемонструйте вищий пілотаж жіночності, ніжності та легкості, купіть панчохи Passion ST120 1/2 чорно-червоний, на ажурній силіконовій гумці, з вишуканим декором та люрексовою ниткою.

Розмір: 1/2, 3\4

Склад: поліамід - 82%; еластан - 18%.

Щільність: 20 den.

Догляд: ручне прання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Принт:
С цветочным принтом

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?