Все категории
Добавить товар

Чулки 1/2,3\4,5 черные,на ажурной силиконовой резинке,с цветочным декором и люрексовой нитью

1079 грн
Описание

Чуттєва деталь, яка здатна внести сексуальний підтекст у будь-який стиль одягу. Купуйте панчохи чорні, на ажурній силіконовій гумці, з квітковим декором і люрексовою ниткою, одягніть ваші ніжки в нейлонову розкіш. Мереживна широка гумка на двох силіконових стрічках забезпечує надійне кріплення на тілі. Різноманітний орнамент з розсипу квітів з металізованою ниткою та тонкою смужкою під гумкою, що імітує підв'язку, наповнюють образ жіночністю та витонченістю.

Елегантні панчохи чорні, на ажурній силіконовій гумці, з квітковим декором та люрексовою ниткою з шовковистого та еластичного матеріалу вигідно підкреслюють стрункість ніжок. Мереживна підв'язка з квітковим декором, приховує гуму, що самопідтримує, і візуально подовжує ніжку. Багатий дизайн з великою кількістю квіткових елементів, доповнених срібною люрексовою ниткою, створює казковий та романтичний образ. Панчохи надійно прилягають до шкіри, максимально комфортні та чудово поєднуються з корсетами або мереживною білизною.

Панчохи чорні, на ажурній силіконовій гумці, з квітковим декором та люрексовою ниткою:

еластичний матеріал чорного кольору;

витончений декор та люрекс;

широка ажурна гумка;

надійне кріплення завдяки двом силіконовим стрічкам.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Passion створена з думкою та турботою про сучасну та динамічну жінку. Білизна виробляється у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви та деталі, продумані елементи декору є основними характеристиками цього бренду. Всі матеріали, які використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто вони перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, тривалий час не змінюють свій зовнішній вигляд та колір при правильному догляді.

Продемонструйте вищий пілотаж жіночності, ніжності та легкості, купіть панчохи чорні, на ажурній силіконовій гумці, з квітковим декором та люрексовою ниткою.

Розмір: 1/2. 3-4,5

Склад: поліамід - 82%; еластан - 18%.

Щільність: 20 den.

Догляд: ручне прання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Принт:
В полоску С цветочным принтом

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?