Все категории
Добавить товар

Компресійні гольфи venotrain curaflow, кл.2, р.~1

160 грн
Описание

Порушення дренажу лімфатичної системи може проявлятися у вигляді набряку, який, у свою чергу, може викликати запалення та пошкодження шкіри. Мануальний лімфодренаж (MLD) і компресійна терапія допомагають уповільнити подальше прогресування таких захворювань, як лімфедема та ліпедема. Виготовлена ​​на замовлення лінійка VenoTrain curaflow з плоским плетінням розроблена таким чином, щоб оптимально відповідати індивідуальній формі ніг, рук, рук або грудей кожного пацієнта. Вироби, виготовлені на замовлення, забезпечують необхідний тиск і зручні в носінні, що особливо важливо при тривалому лікуванні.

🔺не містить латексу
🔺дуже м'який, дихаючий, текстиль з високим вмістом волокон мікрофібри
Продукти VenoTrain® curaflow випускаються лише за спеціальним замовленням.

Виготовлені на замовлення медичні компресійні вироби плоского плетіння двонаправленого подвійного розтягування VenoTrain curaflow створюють рівномірний робочий тиск під час руху. Цей тиск необхідний для ефективності терапії, постійно покращуючи транспорт лімфатичної рідини. Клапани лімфатичних судин закриваються ефективніше, набряк поширюється на більшу площу, утворюється менше додаткової тканинної рідини та більше надлишкової лімфатичної рідини транспортується. Поздовжня структура з внутрішньої сторони текстилю утворює транспортні канали для оптимального дренажу лімфатичної рідини, що сприяє терапевтичному ефекту.

Клас компресії: 2
Колір: карамель
Носок: закритий
Виготовлені на замовлення, тому не мають чітко вказаних параметрів на бірці. Шляхом порівняння з іншим компресійним трикотажем із відповідним складом, додаткових замірів і розрахунків вдалося встановити параметри гольфів
Щиколотка 18-20
Ікра 29-33
Висота 36-39.
Стан майже ідеальний, але мають катишки на п'ятах/ступнях, і білу пляму на одному гольфі

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары