Все категории
Добавить товар

Панчохи без силікону dolores "romina" 20 den

157 грн
Описание

Панчохи Dolores "Romina" 20 den

Класичні жіночі панчохи під пояс із пряжею Lycra,коронка без мережива з геометричним візерунком.

Розміри: 1/2, 3/4
Кольори:
NERO (чорний колір)
BIANCO (білий колір)
PERLE (бежевий колір:
VISONE (бежевий колір засмаги)

Склад:88% поліамід, 12% еластан.
Виробник Італія,запаковано в Польщі.

Панчохи без силікону під пояс багато хто вважає досить екстравагантним аксесуаром, в основному для великих прогулянок або ... романтичних побачень,під еротичну білизну.
Це, звичайно, чудові можливості використовувати таку модель, щоб підкреслити свою впевненість і створити цілісну, ефектну укладку, але варто також подумати про те, щоб носити панчохи під пояс кожен день! Перш за все, вони надзвичайно зручні (в тому числі під час туалету), міцно тримаються на місці і самі по собі є окрасою жіночої фігури. Жіночі панчохи під пояс також є ідеальним рішенням для спекотної погоди, коли одночасно необхідно прикривати ноги (наприклад, в офісі чи на великих урочистостях), а одягати класичні колготки просто занадто жарко.

Жіночі панчохи без силікону під пояс від Dolores - це синонім відмінної якості, завдяки якій Ваші стилізації набудуть індивідуальності, а Ви - впевненості. Подивіться самі, як класичні, візерункові, чорні або червоні панчохи під пояс можуть покращити ваш настрій і додати духу - як вам, так і вашому вбранню!

Панчохи під пояс виготовлені в Італії на високоякісному обладнанні,та упаковуються на фірмі Dolores в Польщі, і завдяки цьому відбувається економія вартості виробів, оскільки упаковка в Італії набагато дорожча за польську упаковку.

Чулки без силикона

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Принт:
Геометрический
Продавец
fantasy_new
fantasy_new
Киев
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары