Все категории
Добавить товар

Компресійні панчохи jobst elvarex, кл.1, ~р.2

220 грн
Описание

Компресія, яка працює у JOBST® Elvarex® це визнаний стандарт терапії BSN-JOBST, який успішно виробляє медичні трикотажні компресійні панчохи протягом останніх 60 років. Це частково завдяки високому рівню інноваційності компанії. Сьогодні лікування Elvarex® є частиною стандартної успішної компресійної терапії для лікування лімфедеми. Масштаб асортименту продукції дозволяє ідеально адаптувати продукцію до індивідуальних потреб пацієнтів, від рукавичок до шапок. Широкий терапевтичний спектр JOBST® Elvarex® пропонує індивідуальні продукти для нижніх і верхніх кінцівок у всіх моделях, які можна собі уявити: від рукавичок до шапок.
Завдяки змінній кількості стібків плоского трикотажу JOBST® Elvarex® гарантує оптимальне прилягання до анатомії пацієнта. Комфортно носити
Повітропроникна трикотажна тканина комфортно відчувається на шкірі та допомагає пацієнту виконувати щоденне використання. Терапевтичне застосування JOBST® Elvarex® – терапевтична рекомендація для лікування лімфедеми та ліпоедеми та їх змішаних форм. CCL1 18-21 мм рт. ст. (RAL)
Компресійні панчохи Jobst Elvarex - зроблено на замовлення - це компресійні панчохи плоского трикотажу зі швом для ідеальної посадки на нозі.
❗Точно вказаного розміру не бірці немає. Параметри визначались шляхом порівняння з іншим компресійним трикотажем відповідної фірми та складу матеріалу, завдяки додатковим замірам, розрахункам та примірці по собі. Відповідають параметрам, вказаним на наклейці
Щиколотка 20-22
Ікра 32-39
Бедро 55-63
Висота 74-78
Стан ідеальний, за вийнятком нюансу на резинці і наявності там же катишків, що фактично ніякого впливу на компресію не немає (передостаннє фото)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары