Все категории
Добавить товар

Компресійні гольфи mediven ulcer kit при трофічних виразках набір, р. 1, 3, 6, 7

650 грн
Описание

Набір компресійних гольфів Mediven ulcer kit для лікування трофічних виразок
У набір входять два види компресійних гольфів: 2 гольфи Mediven ulcer + 1 гольф Mediven ulcer plus Одна пара гольфів Mediven ulcer з тиском в ділянці щиколотки 20 мм. рт. ст. використовується для забезпечення цілодобової компресії. Такий помірний тиск добре переноситься пацієнтами протягом 24 годин. Відмінна особливість гольфу Mediven ulcer – антибактеріальне покриття, інтегроване в структуру пряжі. Антибактеріальний ефект гольфів Mediven ulcer підтвержено відповідним сертифікатом інституту Hohenstein. Гольф Mediven ulcer має антибактеріальний і антигрибковий ефекти навіть відносно стійких до антибіотиків мікроорганізмів. Це запобігає утворенню характерного неприємного запаху, протидіє тенденції соціальної ізоляції пацієнтів та підсилює їх відчуття упевненості в собі. Гольф Mediven ulcer легко надягати та знімати без відчуття болю. З парою гольфів Mediven ulcer у пацієнтів завжди буде можливість надягти чистий гольф, а забруднений випрати (бажано при температурі води 95 °C).
Один гольф Mediven ulcer plus також з тиском 20 мм. рт. ст., надягається зверху гольфу Mediven ulcer та використовується протягом дня в період рухової активності пацієнта. При цьому рівень тиску в стані спокою в ділянці щиколотки зростає до 40 мм. рт. ст. Такий тиск є оптимальним для лікування трофічних виразок. У той же час поверхнева жорсткість матеріалів, що зростає, забезпечує високий робочий тиск.

🩺Показання 🩺
📍Лікування трофічних виразок.
📍Варикозна хвороба з трофічними розладами і набряками.
📍Компресійна терапія після хірургічного втручання на венах нижніх кінцівок.
📍Тромбоз глибоких вен.
📍Посттробофлебітична хвороба.
📍Лімфовенозна недостатність.

💫Особливості 💫
✓Clima Comfort - інноваційна технологія в'язки з унікальних матеріалів, завдяки якій підтримується оптимальний водний і температурний баланс шкіри у будь-яку пору року.
✓Clima Fresh - запатентована технологія в'язки з використанням іонів срібла, що забезпечує антибактеріальну і антигрибкову дію в ділянці миску виробу, перешкоджає розмноженню мікроорганізмів та, як наслідок, утворенню неприємного запаху.
✓Perfect Fit - високотехнологічна еластична нитка забезпечує здатність трикотажу розтягуватися в поздовжньому і поперечному напрямках, що дозволяє досягти правильного розподілу виробу по нозі без утворення складок, а також легкості надягання та знімання компресійних виробів.
✓Variety - сім стандартних розмірів з кроком 2 см над рівнем щиколотки, дві довжини, багатоманітність різновидів виробів та додаткових опцій - для задоволення потреб найширшого кола користувачів. ✓Антибактеріальне покртиття, міцно пов'язане з матеріалом гольфу, надає антибактеріальну і антигрибку дією навіть відносно збудників, стійких до антибіотиків, та перешкоджає появі характерного неприємного запаху.
✓Отвір на стороні підошви в ділянці миску використовується для контролю стану шкірних покривів та зниження ризику падіння під час ходьби. Вплетене колірне маркування в ділянці гомілковостопного суглобу дозволяє точно розподілити гольф на стопі пацієнта.
✓М'яка резинка по верхньому краю гольфів надійно фіксує їх, не врізаючись при цьому в шкіру.
✓ Універсальний розмір стопи.

В наявності розміри: 1, 3, 6, 7

РОЗМІР 1
Щиколотка 18-20
Литка 28-34

РОЗМІР 3
Щиколотка 22-24
Литка 33-40

РОЗМІР 6
Щиколотка 28-30
Литка 37-49

РОЗМІР 7
Щиколотка 30-32
Литка 41-51

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Серый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары