Все категории
Добавить товар

Колготки-бодистокинг ,красные, имитация чулок и пояса для чулок,узор,рисунок,с доступом

657 грн
Описание

Доповніть ваш щоденний образ кокетливими нотками, купіть колготки-бодістокінг. Колготки з високою талією виготовлені з еластичного матеріалу і нагадують панчохи в велику сіточку на широких підв'язках, декоровані ажурною гумкою. Тонка еластична сітка щільно облягає ніжки, підкреслюючи їхню стрункість і красу.

колготки-бодістокінг Passion S005 red завдяки високій посадці візуально подовжують ніжки і роблять фігуру стрункішою. Завдяки підв'язкам колготки розставляють акценти, що хвилюють, на широких стегнах. Еластична гумка-пояс не передавлює тіло, що дозволяє одягати колготки під сукню або спідницю. Відвертий дизайн відкриє доступ до найінтимніших місць і стане пустотливим провісником пікантних ігор. Щільність колготок всього 20 den, це дозволяє вдягнути їх із білизною з мережива, шкіри чи латексу.

колготки-бодістокінг - це:

еластичний матеріал;

яскравий декор у вигляді великих круглих осередків;

широкий пояс підкреслює лінію талії;

відкритий доступ до найбільш пікантних місць.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Passion створена з думкою та турботою про сучасну та динамічну жінку. Білизна виробляється у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви та деталі, продумані елементи декору є основними характеристиками цього бренду. Всі матеріали, що використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, довгий час не змінюють свій зовнішній вигляд та колір при правильному догляді.

Купуйте колготки-бодістокінг, відчувайте себе впевненою та сексуально привабливою завжди, навіть у повсякденному житті.

Розмір: універсальний.

Склад: поліамід - 90%; еластан - 10%.

Догляд: ручне прання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары