Все категории
Добавить товар

Компресійні шорти mediven cosy великого розміру, 2 кл.

300 грн
Описание

Для пацієнтів із, наприклад, великою окружністю верхньої частини трусиків або тромбозом вен малого тазу, Мedi пропонує компресійні шорти.
Формуючий нижній верх трусиків є привабливим доповненням до терапії губ і лімфедеми за допомогою медичних компресійних шортів. Ефект формування призначений для підвищення впевненості користувача.

Спеціальна технологія трикотажу, що використовується для формування низу, м’яко піднімає низ. Він також підтримує та формує привабливу форму кривої завдяки спеціальним відступам. Доповненням є невидимий коректор фігури, який ніжно формує сідниці.
Ідея розробити продукти, що формують нижню частину, прийшла безпосередньо від пацієнтів медіа: вони хотіли більш привабливого «виду ззаду».
Верх трусиків, що формує нижню частину, відповідає всім вимогам до примірки за показаннями та забезпечує справжній комфорт користувача. Модне доповнення доступне для варіантів брюк mediven 550 і mediven cozy.
Гачок і вушко: підкладка блискавки

Мediven 550 - це трикотаж плоского плетіння з найбільшою здатністю стримувати набряки. Жорстке та міцне трикотажне полотно з найвищим робочим тиском забезпечує компресійну стабільність протягом усього дня, що важливо для пацієнтів з хронічною лімфедемою.

Заміри в стані спокою представлені на фото.
Орієнтовно на параметри:
обхват талії 165-180см
обхват бедер 170-190
Клас компресії: 2
Колір: беж
Стан практично як у нових

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары