Все категории
Добавить товар

Бодистокинг топ и колготки с доступом one size, плотные, декор, узор, перфорация пояс,гартеры

440 грн с 16 Май - добавляйте в избранное

550 грн
Описание

Залиште зайву боязкість і скромність за дверима спальні. Купіть зухвалий бодістокінг JSY 7963 топ і колготки з доступом - влаштуйте гру в спальні за своїми правилами, подаруйте собі та своєму партнерові нові захмарні відчуття. Сет зі щільної тканини, що складається з короткого щільного топа та еротичних колготок, створений спеціально для того, щоб підкреслити всі хвилюючі вигини жіночого тіла.

Бодістокінг JSY 7963 топ і колготки з доступом - це іскра, що породжує вогонь. Таке вбрання дає змогу бути жінці одночасно одягненою та роздягненою. Короткий топ ефектно оголює животик і красиво піднімає груди, підкреслюючи їхню природну привабливість. Колготки зі щільної тканини надають стягувальний ефект, роблячи ніжки стрункішими. Гумка і пояс для панчіх, прикрашені великими круглими осередками, вносять у лаконічний образ трохи грайливі нотки. Відвертий дизайн дає повний доступ до найінтимніших місць і стане пустотливим провісником пікантних ігор. Колготки можна носити як частину еротичного образу, так і як самостійну деталь повсякденного образу.

Бодістокінг JSY 7963 топ і колготки з доступом - це:

еластична щільна тканина ідеально сідає по фігурі;

короткий топ красиво піднімає бюст і робить акцент на груди;

класичні панчохи підкреслюють стрункість ніг;

повністю відкритий доступ до інтимних місць;

короткі рукави розкривають витончену красу рук і плечей.

Купіть бодістокінг JSY 7963 топ і колготки з доступом - віддайтеся своїм бажанням та інстинктам, відкинувши будь-яку скромність і боязкість.

Розмір One Size: об'єм грудей - від 87 до 98 см, об'єм талії - від 74 до 85 см, об'єм стегон - від 91 до 102 см.

Склад: поліамід - 92 %; еластан - 8 %.

Догляд: ручне прання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары