Все категории
Добавить товар

Бодистокинг боди чулки подвязки гартеры майка ажур узоры рисунок

680 грн
Описание

Хочете знайти ідеальну білизну для першої шлюбної ночі? Тоді вам точно варто купити розкішний бодістокінг з імітацією панчіх на підв'язках Penthouse - Eye of The Storm White XL. Комбінезон з ніжної сіточки, з дивовижним квітчастим малюнком і панчохами, додасть вам ніжності та жіночності, зробить по-особливому спокусливою.

Бодістокінг з імітацією панчіх на підв'язках Penthouse - Eye of The Storm White XL - піднімає вашу сексуальність до безмежного рівня. Приголомшливий малюнок створює хвилюючий силует, а панчішки на підв'язках подовжують ніжки і роблять попку більш апетитною. Доповніть образ трусиками і туфлями на високих підборах, і ви отримаєте пікантне доповнення до пристрасної ночі. Бодістокінг з імітацією панчіх на підв'язках Penthouse - Eye of The Storm White XL:

шикарний комбінезон з ніжної сіточки ідеально білого кольору;

цікавий крій вигідно підкреслює всі переваги фігури;

красивий виріз у зоні декольте робить груди більш виразними;

відкритий доступ до інтимних місць;

тонкі шлейки забезпечують ідеальну посадку і розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть бодістокінг з імітацією панчіх на підв'язках Penthouse - Eye of The Storm White XL, створіть сексуально-вражаючий образ, максимально підкресливши свою жіночність.

Розмір XL: об'єм грудей - від 98 до 110 см; об'єм талії - від 82 до 92 см; об'єм стегон - від 103 до 118 см.

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары