Все категории
Добавить товар

Утягивающий корсет

220 грн
Описание

Стягуючий корсет для схуднення Abdomen Waistband під одяг Коригуючий білизна Пояс для схуднення.
Розмір L (талія до 76 см)
НОВИЙ!
Продаж у зв'язку з тим, що не підійшов рзмір.

Корсет Abdomen Waistband коригуючий зтягуючий - з цим корсетом Ви без жодних зусиль приховаєте недоліки фігури і підкреслите всі її переваги. Завдяки спеціальному дизайну та зручній м'якій конструкції, корсет Abdomen Waistband, що стягує, Ви можете носити і виконувати всі свої дії весь день! У такому корсеті корсеті Ваша талія стане надзвичайно тонкою, животик плоским. Також певною мірою йде підтримка хребта.

Корсет Abdomen Waistband, що стягує, скульптурує тіло і усуває недоліки в талії і животі, підтримуючи поперек і коригуючи поставу. Він має спеціальне переплетення з повітропроникною шкірою. Одягніть свій улюблений одяг без стресу і надайте своїй фігурі форму «пісочний годинник» без зусиль!

Корсет має 3 ряди гачків, і їх можна переставляти в залежності від того, як комфортніше, тобто Ви зможете вибирати зручний для Вас варіант утяжки.

Коригуюча білизна це не тільки тимчасовий ефект для витонченої талії, але й подальша психологічна мотивація у стрункості, а також пасивний вплив на проблемні зони живота. Корсет не тільки Вас струнить, а й виконуватиме роль бандажа, пояса для талії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 40/L/48
Продавец
ekate...
ekaterina_2411
Запорожье
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары