Все категории
Добавить товар

Купальник в морском стиле freya drift away 75d

800 грн
Описание

Бюстгальтер має зручну посадку, формує красиві лінії і забезпечу є підтримку. Ваше декольте виглядає природним і повним. Висока якість матеріалу забезпечує неперевершене почуття комфорту.
Купальники марки Фрейя ще раз змушують нас переконатися, що одяг здатний приховати недоліки і підкреслити достоїнства жіночої фігури. Купальники марки Фрейя створюються з дорогих тканин у витонченій формі та вишуканому дизайні. У цих купальниках жінка з будь-якою фігурою буде почувати себе богинею на пляжі, і ловити на собі захоплені погляди.

Верх купальника в розмірі 34D / 75D. Низ купальника в розмірі 10 / S. ЗАЛИШИВСЯ ТІЛЬКИ ЧЕРВОНИЙ!

Freya - компанія з виробництва нижньої білизни, що ставить за мету створення стильної та бездоганнї нижньої білизни великих розмірів. Її моделі відрізняються якістю та ідеальним кроєм. Це білизна, яка здатна підкреслити ваші достоїнства завдяки використанню новітніх технологій, натуральних матеріалів і продуманого дизайну. Комфорт і зручність з´єднуються з розкішним зовнішнім виглядом для створення білизни Freya. Ефектні принти та квіткові візерунки прикрашають бюстгальтери і плавки цілої серії розкішних моделей, в той час як у більш "функціональної" колекції представлена величезна різноманітність моделей з розміром чашки від C до J.

*******************************************************************
Повернень немає. Згідно із законодавством України товари даної категорії обміну та поверненню не підлягають.
*******************************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
Продавец
irabb
irabb
Супер-продавец
Мукачево
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары