Все категории
Добавить товар

Marie jo l'aventure-tom-75f-бюстгальтер

170 грн
Описание

Marie Jo – це бельгійська компанія, яка представляє розкішні моделі спідньої білизни для витончених жінок. Вперше білизна під цією маркою з'явилася 1981 року, тоді як окрема колекція компанії Van de Velde. З часом вона відокремилася і перетворилася на бренд, який щорічно радує своїх шанувальниць величезною кількістю оригінальних та неймовірно привабливих моделей спідньої білизни. Особливістю продукції компанії є її бездоганна посадка. Білизна проводитися по сучасним технологіям, що дозволяють досягти не просто високої якості виробів, а й їх максимального комфорту. Білизна відомого бренду Marie Jo ідеально сідати по фігурі, підкреслюючи її переваги. За рахунок цього воно ідеально підходить жінкам із різним типом фігури. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати варіанти трусиків та бюстгальтерів будь-якого розміру.

Нижня білизна Marie Jo – це гармонія краси та стилю. Розкішні моделі бюстгальтерів, що мають бездоганну посадку, забезпечують максимальний комфорт під час носіння. Для пошиття виробів дизайнери бренду використовують лише найкращі матеріали, що повністю відповідають високим стандартам якості. Поєднання дорогих тканин, вишукане переплетення мережив, оригінальні дизайнерські рішення надають моделям жіночності. З кожним роком змінюються тільки фасони, забарвлення та матеріали, а ось якість залишається, як і раніше, високою. В асортименті компанії Marie Jo представлені оригінальні моделі бюстгальтерів, представлені різними видами. Вони забезпечують хорошу підтримку грудей і надають їй потрібної форми. Завдяки такій білизні, ваші форму виглядатимуть неймовірно привабливо та сексуально.
У продажу бюстгальтер від елітного бельгійського бренду білизни Marie Jo, лінія L'aventure, модель Tom fiberfill, підійде на розмір 75F (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами), Бюстгальтер сірого кольору, тканина з перфорацією, з чашкою на тонкому поролоні, на кісточках, верхні бретельки прикрашені декоративними кульками з дрібною мерехтливою декоративною ниточкою, на містку така ж прикраса, завдяки спеціальному кріпленню верхні бретельки можна застібати і через шию. Вся довжина бюста-64см, висота чашки з внутрішньої сторони-17,5см, ширина чашки з поглибленням-21,5см, дуга кісточки-26,5см. Стан бюстгальтера дуже гарний

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 75F

Похожие товары