Все категории
Добавить товар

Marie jo avero-бельгія-85d-бюстгальтер на кісточках

180 грн
Описание

Marie Jo – це бельгійський бренд, заснований у 1981 році, коли компанія Van de Velde запустила лінію Marie Jo. Жіноча білизна цього бренду вже 30 років успішно справляється із завданням робити речі з тканини модних кольорів так, щоб вони сиділи ідеально по фігурі і прикрашали жінку.
Позиціювання марки – «Безкомпромісне об'єднання моди, якості, комфорту»
І це справді так. Білизна Marie Jo ідеальна для повсякденного носіння. Змінюються моделі, забарвлення, матеріали, але якість, як і раніше, залишається на висоті.
Спокусливість, зручність, багатство форм і кольорів, відмінна посадка, гармонія краси та стилю – ось складові марки Marie Jo (Бельгія).
Білизна як мистецтво, білизна як задоволення – два ці, начебто, суперечливі поняття, однаково чітко характеризують Marie Jo. Розкішні бюстгальтери з бездоганною посадкою забезпечують абсолютний комфорт, а тонкий візерунок-павутинка, що оточує виріб, нагадує про те, яка шикарна річ торкається Вашої шкіри.
Вишукані переплетення мережив, поєднання дорогих тканин, новаторські дизайнерські рішення приведуть Вас у світ справжньої жіночності. У світ, що народжується у білизні Marie Jo.
У продажу бюстгальтер від бельгійського бренду білизни-марки Marie Jo, лінія Avero,підійде на розмір 85D-E (бірочка розміром зрізана, орієнтир за вимірами). Колір чорний. Демі бюстгальтер на кісточках з тонкою чашкою, Щільне мереживо та чарівний бантик прикрашають місток бюста, верхні бретели з квітковим мотивом. Верхні бретелі можна застібати звичайним способом та через шию завдяки спеціальним кріпленням. Вся довжина бюста-70см, висота чашки 20см, ширина чашки з заглибленням-23,5см, дуга кісточки-29,5см. Стан бюста ідеальний. Ціна інтернет-магазинів-80 євро

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 85D
  • 85E
Принт:
С цветочным принтом
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары