Все категории
Добавить товар

Hunkemoller-75f-бюстгальтер

160 грн
Описание

Бренд Hunkemöller зявився 1886-го року в м. Амстердам. Його засновниками є Вільгельм Антон Каспар Ханкемоллер та його дружина Джозефіна Лексіс.
Першу популярність компанія здобула з початком виробництва жіночих корсетів. Сьогодні ця торгова марка є однією з найвідоміших далеко за межами своєї батьківщини.
Бренд Hunkemöller – абсолютний лідер на ринку північної Європи завдяки ретельному контролю якості, використанню сучасних технологій, високоякісних тканин та бездоганному дизайну. Основний асортимент марки – це купальники та спідня білизна, одяг для дому та сну, а також супутні аксесуари. Сьогодні продукція компанії реалізується більш ніж у восьмиста магазинах, у двадцяти трьох країнах Європи. Спочатку виробництво цього одягу велося тільки в Європі, але сьогодні компанія, як і багато інших виробників, має свої фабрики в Китаї та інших країнах.
Численні відгуки дівчат, які купують білизну Hunkemoller, говорять про те, що це ідеальне співвідношення якості та ціни. На думку багатьох покупниць, якість жіночої білизни та купальників цієї марки складає впевнену конкуренцію іншим відомим брендам білизни.
У продажу бюстгальтер від популярного бренду білизни Hunkemoller, розмір по бирці вказаний 75F. Бюстгальтер з формованою чашкою на кісточках та тонкому поролоні, виконаний з гладкої мікрофібри та чорного мережива з віями по краях, є бічні каркаси, спинка з гладкої мікрофібри на тюльовій підкладці та елементами мережива біля застібки. Вся довжина бюстгальтера-68см, висота чашки по центру із внутрішньої сторони 16см. Стан бюстгальтера відмінний

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • 75F
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары