Все категории
Добавить товар

Aubade bahia-франція-75а-неперевершений бюстгальтер

250 грн
Описание

Компанія Aubade одна з найперших, яка почала позиціонувати нижню білизну не як необхідний атрибут жіночого приладдя, а як сексуальні вироби, які зобов'язані приносити задоволення та насолоду.
Aubade випускає лише 4 колекції спідньої білизни на рік. Кожен комплект жіночої білизни від Aubade обов'язково прикрашається французьким мереживом та цінується дуже недешево.
Підкреслюючи своє французьке походження, білизна Aubade є еротичною і чуттєвою, спокусливою і хвилюючою, що підкреслює красу жінки, як об'єкт кохання. Такому позиціонуванню сприяє те, що основний матеріал, з якого відшивається більшість колекцій спідньої білизни Aubade, є найтонше мереживо «Кале», яке стало візитною карткою бренду.
Нотки кохання пронизують кожну колекцію Aubade білизни. Тому білизна та купальники Aubade стануть розкішним подарунком як для самих жінок, так і для їх сильних чоловіків. Білизна Aubade хвилює своєю витонченістю та спокусливістю, дарує найніжніші відчуття та комфорт.
У продажу бюстгальтер від французького бренду білизни Aubade, модель Bahia, підійде на розмір 75А (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами). Бюстгальтер у соковитому апельсиновому кольорі з тонкою чашкою моделі балконет, чашка виконана з неперевершеного мережива Кале на тюльовій підкладці, місток оформлений стрічковою шнурівкою та бантиком, верхні ремені з декором, спинка виконана з еластичного напівпрозорого тюлю. Незвичайний, жіночний та неймовірно якісний бюстгальтер. Вся довжина бюстгальтера-65см, висота чашки по центру-10,5см, ширина чашки із заглибленням-16см, дуга кісточки-19см. Стан ідеальний *

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • 75A
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары