Все категории
Добавить товар

Felina pure balance-85d-термоформований бюстгальтер без кісточок

230 грн
Описание

Felina (Феліна) - німецький бренд чудової жіночої білизни найвищої якості.
Багато жінок приділяють масу уваги на пошук хорошої якісної спідньої білизни, бо цей предмет гардеробу займає особливу нішу. Важливою є не тільки якість таких виробів, але також їх естетичний вигляд. Тому жінки все частіше роблять вибір на користь іменитих торгових марок, оскільки на власному комфорті та здоров'ї не можна економити. Одним із таких відомих затребуваних брендів є Felina. Це марка, історія якої налічує близько 130 років.
Felina 203201 – бюстгальтер із термоформованими чашками із серії Pure Balance. Ліф має широкі лямки, оббиті м'яким матеріалом, тому вони не викликають відчуття втирання у шкіру. Насолода від носіння бюстгальтера досягається завдяки безшовній обробці та використанню двосторонньої тканини, м'яка та приємна бавовняна сторона якої забезпечує винятковий комфорт для шкіри. Крім того, бюстгальтер ідеально прилягає до тіла та непомітний під верхнім одягом.
В наявності в білому кольорі, в розмірі з бирки 85D, на містку підвіска з логотипом бренду. Чашка без кісточок-унікальна одношарова але з різними тканинами-гладка мікрофіброва ззовні і бавовняна зсередини, додаткова тюльова підтримка напівколом. Є бічні каркаси. Склад: 51%-поліестер, 28%-бавовна, 11%-поліамід, 10%-еластан. Вся довжина бюстгальтера-70см, висота чашки центром 22см. Стан бюстгальтера ідеальний. Ціна на офіційному сайті Felina-78,95 євро

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 85D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?