Все категории
Добавить товар

Passionata white nights-франція-85а-пуш ап-бюстгальтер

190 грн
Описание

Продукція компанії завоювала кохання жінок по всьому світу. Завдяки творчості дизайнерів, використанню передових технологій та високим вимогам до якості марка випускає жіночу повсякденну білизну за демократичними цінами. «Passionata» орієнтується на сучасних жінок, що йдуть в ногу з часом, динамічних та цілеспрямованих. Колекції бренду багаті яскравими кольорами та сміливими поєднаннями. Дизайнери постійно шукають, експериментують, суворо йдуть за тенденціями моди. У результаті створюються чарівні моделі Passionata, які занурюють вас в океан чуттєвості, повний фантазій, багатообіцяючий і чарівний.

Бренд акцентує увагу на жіночності. І це не дивно. Марка родом із Франції, відомої світу пристрастю до всього романтичного, прекрасного та витонченого.
Вишукана білизна від Passionata поєднує неординарний мереживний дизайн, розкішну тканину і ретельну обробку і пристрасний характер. Переплетення ніжного квіткового візерунка на прозорій тюльовій тканині робить спокусливу колекцію White Nights бажаним супутником.
Романтичний та сексуальний бюстгальтер ущільнений пуш ап з інтегрованими подушками та гарним глибоким декольте; чашки задраповані тонким тюлем з ніжною квітковою вишивкою на тлі та вишивкою по краю декольте; між чашками і біля основи бретелей - крихітні квіточки. Колір дуже рідкісний та цікавий-бронза-хакі. Розмір з бирки 85А. Спинка виготовлена ​​з тюлю. Вся довжина бюста-71см, висота чашки по поролону з внутрішньої сторони-12см.Стан бюста ідеальний (новий)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Горчичный
  • Хаки
Размер:
  • 85A