Все категории
Добавить товар

Felina joy-німеччина-80d-ванільний бюстгальтер без кісточок

290 грн
Описание

Felina (Феліна) - німецький бренд чудової жіночої білизни найвищої якості.
Багато жінок приділяють багато уваги на пошук хорошої якісної спідньої білизни, бо цей предмет гардеробу займає особливу нішу. Важливою є не тільки якість таких виробів, але також їх естетичний вигляд. Тому жінки все частіше роблять вибір на користь іменитих торгових марок, оскільки на власному комфорті та здоров'ї не можна економити. Одним із таких відомих затребуваних брендів є Felina. Це марка, історія якої налічує близько 130 років.
Felina із серії Joy-бюстгальтер без кісточок. Ця модель має м'яку чашку. Бюстгальтер виконаний з блискучого матеріалу, прикрашений модним графічним візерунком. Верхня частина бюстгальтера біля декольте виконана з прозорого фатина, покритого візерунками. Чашки бюстгальтера Felina мають особливий крій: з боків вшита зміцнююча танкетка, що допомагає зберегти і профілювати бюст навіть найбільшого розміру. Нижня частина чаші гладка, однотонна.
У продажу бюстгальтер зі світовим ім'ям Felina-Німеччина. Бюсту кольорі айворі, розмір по бирці 80D. Склад: 67% поліестер, 26% поліамід, 7% еластан. Рекомендація щодо догляду, на бірочці. Вся довжина бюстгальтера-67,5см, висота чашки по центру-20,5см. Стан-бюстгальтер абсолютно новий, з розмірною стрічкою на ремені і контрольним номерком на бирочці. Ціна інтернет-магазинів-90$*

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 80D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?