Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Felina conturelle liberteнімеччина-90н-бюстгальтер на кісточках

260 грн
Описание

Жіноча фігура в обрамленні Conturelle by Felina-це витвір мистецтва.
Витонченість і елегантність при будь-якому розмірі грудей, що радіє очей вигляд в області декольте у власниць великих форм-все це стало можливим завдяки лінії Conturelle від німецького виробника жіночої білизни зі світовим імям Felina. Спокушати і зачаровувати, не відчуваючи дискомфорту при носінні нижньої білизни - ось головне завдання даного бренду.
Чашечки мають природну округлу форму. Бічна деталь дозволяє централізувати положення грудей. Широкі бретелі, декоровані вишивкою, не впиваються в тіло і не скручуються. Наявність трьох гачків на застібці створюють оптимальний комфорт при носінні бюстгальтера. Більшість моделей досить відкриті, і в той же час добре піднімають груди, завдяки чому можна сміливо носити сукні та блузки із спокусливим вирізом у ділянці декольте. З Conturelle by Felina Ви відчуєте, яким чудовим тілом обдарувала Вас природа. І ще зрозумієте, що краса зовсім не потребує жертв. Комфорт та вишуканість-це девіз компанії Felina.
У продажу відмінний бюстгальтер від німецького бренду Conturelle by Felina, модель Liberte, розмір по бирці вказаний 90Н. Бюстгальтер сіро-лілового кольору з чашкою на кісточках, висока кісточка відмінно підтримає груди такого великого розміру, виконані з трьох частин для оптимальної підтримки, бічна частина відцентрує груди до середини. Гладка мікрофібра з глянцевим принтом смужки, верхня частина-прозорий тюль з тонкою вишивкою, широкі ремені з вишивкою, гладка, широка, еластична спинка. Вся довжина бюстгальтера-74,5см, висота чашки по центру 26см. Стан бюстгальтера відмінний

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 90H
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была