Все категории
Добавить товар

Marie jo avero-бельгія-70d-бюстгальтер-балконет

500 грн
Описание

Marie Jo – це бельгійська компанія, яка представляє розкішні моделі спідньої білизни для витончених жінок. Особливістю продукції компанії є її бездоганна посадка. Білизна виробляється за сучасними технологіями, що дозволяють досягти не просто високої якості виробів, а й їх максимального комфорту. Білизна відомого бренду Marie Jo ідеально сідати по фігурі, підкреслюючи її переваги. За рахунок цього воно ідеально підходить жінкам із різним типом фігури.
Нижня білизна Marie Jo – це гармонія краси та стилю. Розкішні моделі бюстгальтерів, що мають бездоганну посадку, забезпечують максимальний комфорт під час носіння. Для пошиття виробів дизайнери бренду використовують лише найкращі матеріали, що повністю відповідають високим стандартам якості. Поєднання дорогих тканин, вишукане переплетення мережив, оригінальні дизайнерські рішення надають моделям жіночності. З кожним роком змінюються тільки фасони, забарвлення та матеріали, а ось якість залишається, як і раніше, високою.
У продажу бюстгальтер від елітного бельгійського бренду білизни Marie Jo, модель називається Аvero. Розмір з бирки вказаний 70D. Колір фіолетовий. Бюстгальтер моделі балконет з тканиною-клітиною (принт всієї багатої лінії Avero), місток оформлений в'язкою макраме з бантиком по центру з декоративною трояндочкою. Верхні бретельки з квітковим макраме фолетового темнішого і світлішого відтінків, спинка з силіконовими смужками для надійної посадки. Верхні бретелі можна носити і через шию завдяки спеціальним кріпленням. Вся довжина бюста-56см (м'який і добре тягнеться), висота чашки по центру з внутрішньої сторони 14,5см. Стан бюста-новий, з бирочкою. Ціна офіційного сайту- 94$
Відправка Укрпоштою та Новою поштою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • 70D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары