Все категории
Добавить товар

Marie jo avero-бельгія-85с-d-бюстгальтер

250 грн
Описание

Marie Jo – це бельгійський бренд, заснований у 1981 році
Позиціювання марки – «Безкомпромісне об'єднання моди, якості, комфорту»
І це справді так. Білизна Marie Jo ідеальна для повсякденного носіння. Змінюються моделі, забарвлення, матеріали, але якість, як і раніше, залишається на висоті.
Спокусливість, зручність, багатство форм і кольорів, відмінна посадка, гармонія краси та стилю – ось складові марки Marie Jo (Бельгія).
Білизна як мистецтво, білизна як задоволення – два ці, здавалося б, суперечливі поняття, однаково чітко характеризують Marie Jo. Розкішні бюстгальтери з бездоганною посадкою забезпечують абсолютний комфорт, а тонкий візерунок-павутинка, що оздоблює виріб, нагадує про те, яка шикарна річ торкається Вашої шкіри.
Вишукані переплетення мережив, поєднання дорогих тканин, новаторські дизайнерські рішення приведуть Вас у світ справжньої жіночності. У світ, що народжується у білизні Marie Jo.
У продажу бюстгальтер від бельгійського бренду білизни-марки Marie Jo, лінія Avero, розмір з биркивказаний 85D (на мою думку добре сяде на чашку С-орієнтир по замірам). Колір темний сіро-синій. Бюстгальтер на кісточках з поролоновою чашкою, Щільне мереживо та чарівний бантик прикрашають місток бюста, верхні бретели з квітковим мотивом з додаванням сріблястої тонкої ниточки, яка додає легкого мерехтіння. Верхні бретелі можна застібати звичайним способом та через шию завдяки спеціальним кріпленням. Спинка на силіконових хвилях. Неймовірно красива і жіночна модель бюстгальтера з плавними лініями. Вся довжина бюста-67,5см (м'який і відмінно тягнеться), висота чашки по центру з внутрішньої сторони 16,5см, ширина чашки з поглибленням 19,5см, дуга кісточки-25см. Стан бюста ідеальний. Ціна інтернет-магазинів-від 100 евро
Відправка Укрпоштою та Новою поштою

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Серый
Размер:
  • 85C
  • 85D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?