Все категории
Добавить товар

Calida sensitive air-швейцарія-75d-бюстгальтер

220 грн
Описание

Понад 75 років швейцарська компанія Calida радує представниць прекрасної статі найвишуканішою спідньою білизною. Перша фабрика цього бренду була заснована ще 1941 року. За кілька десятиліть компанія Calida стала лідером у Європі з виготовлення дизайнерської білизни.
Родзинкою бренду є натуральні тканини та неповторний крій. Кожна модель спідньої білизни або піжами скроєна таким чином, щоб доставити своїй володарці лише комфортні відчуття при носінні. До уваги потенційних покупців, виробник пропонує класичні та ультрасучасні моделі білизни. При такому виборі кожна представниця прекрасної статі має можливість знайти відповідну саме для неї річ. Швейцарська якість!
Сьогодні все, що має ярлик «вироблено у Швейцарії», потенційно має на увазі відмінну якість. І це – безперечно! На фабриці компанії Calida ще з 1941 року дбали про якість як гарантії доброго імені та честі. У наш час, прогресивні співробітники бренду, у виробництві та виготовленні колекцій нижньої білизни використовують найпередовіші технології та розробки. Тканини для пошиття білизни та піжам відбираються лише натуральні з невеликим застосуванням синтетичної нитки. Дизайнери компанії намагаються при розробці викрійок досягти максимального рівня комфорту при подальшому носінні білизни.
Незалежно від моделі, колекції нижньої білизни розраховані як на струнких покупців, так і на пишних панянок. Не кожен бренд може похвалитися таким маркетинговим ходом. Адже здебільшого, придбати брендову білизну вдається власницям розмірів 34-46. У той час як Calida охоплює коло представниць прекрасної статі до 56 розмірів. При цьому кожен набір нижньої білизни або піжаму, незалежно від розміру, вичерпує саму досконалість ліній та вишуканість. У таких наборах кожна жінка відчує себе бажаною та особливою.
Звичайний бюстгальтер Sensitive Air – ваш новий улюблений бюстгальтер! Ідеально підходить для жінок, які воліють легку, повітряну, просту білизну.
Високотехнологічна прокладна тканина повітропроникна та ідеально окреслює контур для особливо природного вигляду
Ідеально підходить для подорожей, тому що він тримає форму та не мнеться
Жіночне мереживо на спині підкреслює повітряний вигляд.
Calida Sensitive Air, розмір по бирці 75D. Колір сіро-бежевий. Вся довжина бюстгальтера-71см, висота чашки 17см.
Стан бюстгальтера-абсолютно новий, сток, без паперової бирки*
Відправка Укрпоштою та Новою поштою*

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Серый
Размер:
  • 75D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары